Son Dakika Vefâat Haberi 

Kadırga Yaylası’nda freni boşalan minibüs yamaçtan yola düştü, 1’i ağır 3 kişi yaralandı

Gümüşhane’nin Kürtün ilçesi sınırlarında bulunan Kadırga Yaylası’nda düzenlenen Otçu Şenliğine gelen seyyar satıcıya ait minibüsün frenleri tutmayınca yamaçtan hızla aşağıdaki yola düştü. Kazada 1’i ağır, 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, eğimli yamaçta bulunan 61 AGG 757 plakalı minibüsün park yerini değiştirmeye çalışan seyyar satıcı M.O., bu sırada minibüsünün freninin tutmaması üzerine yola düştü. Bu sırada minibüs yoldan geçen ve yurtdışından tatil için memleketlerine gelen ve şenliğe katılan Nursima Dural (14), babaannesi Çiğdem Dural ve Dilek Özendi’ye (43) çarptı.

112 Acil Sağlık ve UMKE ekiplerinin ilk müdahalede bulunduğu yaralılar, ambulanslarla Kürtün Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, yaralılardan Nursima Dural daha sonra hayati tehlikesinin bulunduğu gerekçesiyle Trabzon’daki Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’ne sevk edildi. Diğer 2 yaralının sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken, jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Salparı ses

En son Haberler